Merken

Onze Huismerken


Hieronder een brede waaier van aanbod en keuzes uit de beste merken. 

We streven ernaar om steeds de mooiste en beste kwaliteiten aan te bieden tegen de beste prijzen !

Stadsfieten, heren - dames - kinderfietsen ,  MTB ,  Koersfietsen , E-bikes, kortom alles is bij ons mogelijk.

Graag verwijzen wij u door naar de fabrikanten!

Norta staat voor puur fietsplezier. De passie voor fietsen zit al drie generaties lang verweven in ons DNA. Als je meer dan 90 jaar ervaring en vakmanschap combineert met de meest vooruitstrevende technologie, zijn topproducten het resultaat.

Norta beschikt over een moderne, flexibele lakstraat en de laatste snufjes in de productie van wielen. Onze grootste troef is onze knowhow in framebouw. Dat uit zich in een onberispelijke kwaliteit.

Permanente innovatie en doorgedreven investeringen maken dat Norta altijd vooroploopt op de wetgeving rond kwaliteit en productaansprakelijkheid. De befaamde Norta-kwaliteit wordt gemeten aan de hand van opgelegde kwaliteits- en veiligheidsnormen. Niet alleen bij ons in de fabriek, maar ook door een onafhankelijk Duits labo.

Uw voordeel? Een degelijke fiets, technisch vooruitstrevend en met veel zorg gebouwd. Zodat u vele jaren lang onweerstaanbaar kunt fietsen.

Oxford is een Belgisch fietsmerk, met vestigingsplaats in Sint-Niklaas. Het is een van de grote en klassieke merken in België, dat zich richt op klassieke fietsen, trekkingfietsen en ook kinderfietsen. Het merk Oxford wordt geproduceerd door Van Den Berghe NV, een middelgrote KMO.


Specialist in e-bikes en ombouwsets 

SWYFF wil de elektrische fiets als efficiënt vervoermiddel promoten. In samenwerking met industriële en wetenschappelijke partners worden praktische en elegante produkten ontwikkeld met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

RALEIGH IS EEN TROTS MERK DAT WEET TE IMPONEREN MET STIJL

Het verhaal van Raleigh –  opgericht in 1887 in Nottingham  – is bijna net zo lang en vol ideeën als de geschiedenis van de fiets zelf Raleigh is een van de oudste en meest gebruikte fiets merken in de wereld .. Over de hele wereld, mensen zijn op een Raleigh fiets onderweg


Het unieke aan Raleigh is dat de batterij achter de zitbuis zit, hierdoor is de stabiliteit extra groot.

90 jaar ervaring is niet niets!

Venturelli produceert zijn fietsen in Hooglede, made in Belgium dus!                                                                                                                                                                     

-KNOWHOW IN EIGEN HUIS: Bonaventure BVBA heeft het grote voordeel dat we jarenlang onze frames in eigen huis met eigen handen of machines produceerden. Door die uitzonderlijke knowhow laat het ons toe de perfecte geometrie gecombineerd met een zeer comfortabele zitpositie op eender welk type fiets hetzij stads-of elektrische, sport & fitness fietsen te creëren. 

-DE LAKKERIJ: Een team dat instaat voor het design, ontwerp en matchen van decors en kleuren, staat in nauw contact met de lakkerij die de frames met de betere producten en kennis lakt en afwerkt.

-MET PASSIE BOUWEN WIJ HIER UW DROOMFIETS: Er wordt zeer selectief gewerkt enkel gekeurde onderdelen die met verve kwaliteitstesten hebben doorstaan komen in aanmerking. 


Een gekende gezegde in de fietswereld is: "Eens een Venturelli... altijd een Venturelli" , "Wie echt vergelijkt kiest voor Venturelli!"

Onze fietsen zijn gebasseerd op de nostalgische modellen waar onze grootouders op fietsten, maar dan met al de hedendaagse technologie


- TECHNOLOGIE : 

     - shimano versnellingen

     - axa slot

     - cst banden

     - tektro remmen

     - electrische motoren zijn hoog performant en         - uiterst geruisloos


-DESIGN : 

     - geïnspireerd door de oma-fiets

     - eigentijds authentiek karakter met de laatste

        kwalitatieve technische snufjes

     - betaalbaar chic en  toch high tech electrische

        fiets


JOOLS is een vrij nieuwe Belgische speler op de markt van de E-bikes. Het bedrijf is 2015 opgericht door ex profvoetballer Marc Hendrikx. Alles begon met zijn passie voor fietsen en de ambitie om een product te ontwikkelen dat tegemoet komt aan de hedendaagse marktvraag inzake design, comfort en veiligheid....


 De Italiaanse producent van racefietsen, sinds 1983 !!Email: info@fietsendemeester.be

TEl: 057/35.97.80

Kerkplein 9 8908 VLAMERTINGE (IEPER)

Levering ook aan huis !!


Mits een afspraak kan een thuislevering ook geregeld worden !!

VOLG ONS !!


Steeds de nieuwste weetjes via deze site !.Bancontact bij ons ook mogelijk !!

© Copyright. All Rights Reserved. G